Menu

MENU

 

Forret

 

Lakserullade

Tigerrejer

Ristet hellefisk

Serveret med kold kryddercreme

Brød og smør

 

Alternativ: Carpaccio (giv besked her)

 

 

Hovedret

 

Ovnstegt Oksemørbrad

Nye Samsøkartoffler vendt i smør, havsalt og friske urter

Friske asparges

Balsamico karameliserede skalotteløg

Sauce af brasierede oksekæber

Brød og smør

 

 

Dessert

 

Frugttærte med vaniljeis

Creme Brulee

Skyr- og mascapone vaniljecrene med friske bær og crunch

 

 

Kage & kaffe

 

Fromage chokolait med hindbær pomais

 

 

Natmad

 

Natbordsanretning med et udvalg af spegepølser, rullepølse, paté

serveret med brød og tilbehør

 

 

 

Vine & Drikke

Velkomst

 

Nivasco Piemonte

 

 

Forret

 

Der tænkes stadig...

 

 

Hovedret

 

Il Capolavoro

 

 

Dessert

 

Der tænkes stadig...

 

 

Kaffe & kage

 

Kaffe, the Baileys og conagh

 

 

Øl og vand